Тобi

Тобi

Ти моя найгарнiша дiвчинка,
що дарунком для мене прийшла,
ти сестрою стала по духу
не на день,а на все життя.

ти стала моєю вiдрадою,
свiтлом кожного темного дня,
пiснею кожної сумноi хвилини
пiдтримкою на довге наше життя.

ти стала,рiдна, важливою справдi,
i Бога за дружбу ми будем молить,
спасибi за слова завжди влучно сказаннi
за вiру, пораду,любов кожну мить.

D.A.


Рецензии