***

Можливо,це і можна пережити,
забуть тебе і далі якось жить,
радіти сонцю і зустрічать світанки
не згадуючи більш блаженну мить.

Читать книжки і посміхатьсь друзям,
Кудись поїхати і побачить світ.
Я б так хотіла дуже,справді,друже,
та якось це все  і не хочеться робить.

Бо знаєш, рідний,я так тебе кохаю,
Можливо,так як люблять тільки раз.
І коли в Бога ще раз запитаю,
Чи поверне мені тебе на певний час?

А він мені не відповість,я знаю
він просто так пошле рукою знак
а потім ми з тобою випадково
побачимось в улюблених місцях.

S


Рецензии