Wierszem. Modlitwa

Навет жыче курце ктуры бэндже лоцы,
Давойны лотуирынэ ноцы.
Антурэ вэйнэ андорра лоитума
Камэнне антуирума.
 
Лепше стане, кеды верце тули
Навет кеды то навели тули.
Армэниэстэ нагерли мэнне
Эль девэрне, дэверне.
 
02.08.2013
Братислав Либертус


Рецензии