Мама завжди з нами

Ніхто не може забути 
Маминої ласки,
Ніхто не може забути   
Її теплих, ніжних рук
Ніхто не може забути
Її роскішну,
Чарівну усмішку,   
Замріяний погляд,
Відвертих слів,
Або очей,
Сповнених сліз.
Думками своїми
Діти завжди з мамою.
І щоб там у них
В житті не було
Мама підтримує,
Допомагає
Бо інше їй не дано.
Ніхто не може забути
Маминої пісні,
Що лине до серця
Протягом життя
Це ключ, який
Зовсім непомітно
Дитячу душу відчиня
Він зроблений
Із золота любові,
Любові, що ненька
Дитині дала
Любові, такої дорогої,
Яка залишиться
На майбуття.
10.05.2012г.


Рецензии