Врятуй свiт вiд батарейки!!!

Є у космосі ГАРНА ПЛАНЕТА.
Навкруги – лише зорі та мрак!
Як із золота кругла монета -
Гріє нас рідний сонячний знак.
Мчить вперед всіх земна бригантина
В океані космічних вітрів,
За бортом – холоднючая тина,
А на палубах – зелінь лісів.

«Пєрєстаньтє раскачивать лодку!» -
Чуєм ми голоси на кормі,
А у трюмах розплескують водку,
Щоб не бачили очі у тьмі.
Поїдають відверту отруту,
Один одного палять вогнем...
Я КРИЧУ всім про мудрість забуту –
ТА КУ-ДИ-Ж це ми з вами ідем?
Як ломати шляхи – не проїдеш!
Як в колодязь плювать – не поп’єш!
Яким мотлохом поле засієш,
Такий мотлох для ВСІХ собереш.

Може досить травити повітря –
Атмосфера загальна у нас!
А на палубах гори лахміття -
ТА при-й-шов вже одуматись час!
Хоч мала батарейка, як крапля –
А отруює КЛА-ПО-ТЬ землі!
Йде цунами «за краплею крапля» -
Без-тол-ко-ві ми діти малі!...

Та як КЛАПОТЬ землі не врятуєш,
Як води жменьку ти не спасеш,
Де машину свою припаркуєш,
Бо землі іншій ти НЕ ЗНАЙДЕШ!

Що ти питимеш завтра з колодця -
Батарейковий е-лек-тро-літ?!
Якщо вранці сьогодні з віконця
Полетить з батарейкой «привіт»!...

=GoldKing= 08.11.2013 р.


Рецензии