Запах так лоскотав нiздрi

Запах так лоскотав ніздрі
І дражнив глибину тіла!...
Легковажність французької пісні
М’яко й солодко Містом летіла…

Відчуваючи потяг нестримний,
Не вагаючись ані хвилини,
Піднялася на пряності хвилі…
І не стало, щоб втриматись, сили!

Крізь поступливість і несерйозність
І крізь примхи бажань і уяви –
Припиняю буття одіозність,
Насолоджуюсь Сонцем до кави…

09.11.2013


Рецензии
Дякую,шановна пані Катерино!
P.S.А де це?

Александр Гантман   10.11.2013 17:09     Заявить о нарушении
Дякую Вам, Олександре!
Перетин Лютеранської і Заньковецької в Києві.
Найсвітлішого!

Катерина Жебровська   10.11.2013 20:50   Заявить о нарушении