Наче у безодн...

 
  Почуття глибокі,
  мов каньйон в Непалі,
  якось в одну мить
  разом занепали.

  Я немов був сонний
  та не бачив суті,
  а коли дізнався,
  ледь не вмер від люті!

  Мов би біс вселився,
  шепотів на вухо:
 -Якщо буде зустріч,
  зніми капелюха,...

  поклонися чинно,
  зубоскаль до неї,
  буде у нагоді -
  клич її до скелі...

  Поможи їй птахом
  стати в синім небі,
  розрубавши махом
  ланцюги до неї!

 -Схаменися,бісе!
  Охолонь від люті!
  Хай твої копита
  у щеблети взуті...

  Може ти і хочеш,
  щоб було накраще,
  але тхне не мятой
  із твоєї пащі.

  Хай живе як хоче,
  бо мені байдуже -
  почуття замерзли,
  мов в морози дужі...

  замерзають квіти -
  з алих стають чорні
  і життя стає їх
  наче у безодні...

   09.11.13г.



 


Рецензии