Къара булутларнынъ залым къучагъында

*   *   *
Къара булутларнынъ залым къучагъында,
Зеэрли тиллернинъ къызгъын оджагъында,
Яваш-яваш учып, кимерде ёрулам
Эм насылдыр худжур барлыкъкъа сарылам.

Лякин рухум кучьлю, такъдирнен къырылмаз,
Къанатларым къавий, къолай о урулмаз.
Мен эп бир шиирлер токътамай язаджам,
Тек ильхамым кельсин — кунешдай янаджам!
 
Март 2, 2007 с.


Рецензии