Хто я, кал цябе няма?

Хто я, калі няма цябе -
Бязмоўны жаль і боль Хрыста....
Ісьці як цямень журбе,
Пісаць да восені ліста....

Каб зноў у халодное вады
Твой бачаць вобраз бесканца
Хто я адзіін! Бо толькі ты
Імя і чысціня Айца.....

Хто я адзін!..... цябе няма
Хай дождж іграе на вакне
Быць можа так жа ты сама
Успомнішь часам аба мне...


Рецензии
прекрасно.большая редкость хороший стих на белорусском.спасибо.

Джи-Мэн   28.11.2013 01:01     Заявить о нарушении