ДIТИ

                ДІТИ

                Рідна моя мамо,
                Рідний мій татусь.
                Щиро Вас вітаю,
                Низенько вклонюсь.
                Дякую Вам мамо,
                Що життя дали,
                Дякую Вам тату,
                Що підтримали.
                Є брати і сестри,
                Діти в мене є
                Дякую за долю,
                Що онуки є.
                Пролетіли роки
                Швидко назавжди.
                Згадувати буду
                Я важкі часи.
                Діти та онуки
                Прийдуть на поріг.
                До батька й матусі
                Їстимуть пиріг.
                Це життя минає
                Швидко йдуть роки
                Поважайте діти-
                Це ваші батьки.
                Любі наші діти
                Ми любимо вас.
                Приїзджайте в гості
                Благаємо вас.


Рецензии
Чувственно и трогательно! Лирично и поэтично! Душевно и жизненно!
Славно Галя, славно! Счастья и радости! С теплом, Лидия!

Лидия Ежель   09.11.2014 22:56     Заявить о нарушении
ПУСТЬ БОГ ВАМ ПОШЛЕТ ЗДОРОВЬЯ И ДОЛГОЛЕТИЯ.

Галина Полищук Ярмульская   09.11.2014 22:59   Заявить о нарушении
На это произведение написано 14 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.