Щастя

Додому летять лелеки:
О! Наш єдиний, неповторний край
Ми повернулись, он той кущ смереки
А он сад вишневий, а он гай
Радіє серце і душа співає
Є все-таки той край, де хочеться співать
Він там, де народивсь, де мама проживає
А не де хороше в багатстві проживать.


Рецензии