Teri, ja sie wtomil. Modlitwa

Ze znasz wszysko, Teri. Wtomil. Wtomil od nieswobody. Wtomil od niu! Takiera mozliwe tanty mozia. Amiawera kantyrashty moliwa onny. Armiga mowi tuaweshti. Ally tuami. Garrycami tun muawesz leu tura. Basia go!!...

Wtomil sie. Ci czujesz? Tobie to co. Ty duzy, a ja? Ja wtomil bardzo, Teri! Ty z jestesz Teri moj, - to musisz cos porobic w ten sytuasji!... Jak mnie to wszystko ostogydlo. Aj.

Nie kocham Ciebie teraz. Nie moge teraz dziakuwac za wszystko, - nie moge, wybacz. Ty widzesz, co sie robic. Niewze tak ciazko Tobie to zrobic dla mnie? Ciazko?... Ale z chce malo.

Nie moge juz. Staje kapryznie, wiem, widze. Ale nie moge juz. Nie chce cierpic, nie chce. Robi cos. Robi. Maj sowisc. Mnie obrydlo to juz. Biery, ta baluj, bo potrzebuje to. Pesty jak chcesz, ale robi tak, aby ja byl dowolny. Bo to mnie obrydlo juz.

Wszystko. Ja mowil.

27/04/2013
Twoj Syn


Рецензии