Рiдна мати

Ти мене народила ,
ти любиш мене ,
ти мене в люльці носила ,
в тебе за мене серце болить.

Рідна мати моя ,
ти мене в садок водила,
в школу веде мене рука твоя ,
ти мені завжди в всьому годила .
Я люблю тебе , мати моя !


Рецензии