Покликання наше бути людьми

*****
Покликання  наше – бути людьми,
Жити з правдою і справедливо,
Серцем пускати надію з крильми,
Вірити в чудо, бути щасливим.

Місія наша – прожити життя,
Згадувати всі приємнії миті,
Простеляти барвами стежку буття,
Побувати в полях, полежати у житі.

Дотримуйся місії тої ти враз,
Тоді заживеш неповторним життям,
І будеш ти мати безмежний екстаз,
Не схочеш минуле, його вороття.


Я вірю у те, що ми наймудріші,
Бо хто ж як не ми володіють усім,
Ми радісні, добрі, найвеселіші,
Посилаємо тепло і затишок в дім.


Рецензии