Моят любим

Моят любим,моят любим
е далече;
моят любим,моят любим
е много далече...

Как бих поела
пространството,цялото,
как стопила се бих
в лъч светлина.

Моят любим,моят любим
е много далеко;
моят любим,моят любим
е безкрайно далеко...

Как бих поела
с ръцете си порива ветрен,
как бих превърнала двете
в светли крила...

Моят любим,моят любим
е безкрайно далеко;
моят любим,моят любим, -
непостижим като вечност.


Рецензии