Лъч

Отмина лятото,след него
долита есента.
И връща се при мен отново
тъй светла радостта.

Не зная много ли е чаках,
но чувствам - беше сън,
в душата ми,отново цъфнал,
ще трепне весел звън.

И теб ще срещна пак, любими,
ще пия светлина,
ще озариш живота бледен
до края на деня.


Рецензии