Ми з тобою йдемо паралельно

Ми з тобою йдемо паралельно,
Різні долі в нас, різні шляхи.
Ти ніколи мені не позвониш,
Не торкнешся моєї руки.

Я очима тебе не шукаю
Тільки згадками в серці живу,
Я тобі не казала " Кохаю "
І від тебе не чула " Люблю "

Що було, я про те не говорю
Не чекаю. Я знаю - дарма.
Свою рану у серці загою,
Вип'ю з горя терпкого вина.

Вип'єш й ти. Може часом й згадаєш
І волосся, і очі мої,
Може ти ще мене поцілуєш
У ві сні, у солодкому сні..........

11.07.2013


Рецензии