Ярдиз

К1елзава за ви саламдин чарар
Сефил вилериз хъиткьина накъвар
Аквазвач ц1арар, к1ел жезвач хат1ар
Вучиз кефидикай кьадач хабар?
Хуравайди мармар къван ян, яр?

Юкъуз кьарай амач, йифиз ахвар
Мецел алайди я тек са ви т1вар
Зи дерт акваз шезава чилер-цавар
Вучиз зи гьалдикай кьадач хабар?
Хуравайди мармар къван ян, яр?

Зи гъиляй къвезмач гьич са тамам кар
Мич1и хьана рик1евай умудар
Кана назик рик1, иляна къабар
Вучиз зи рик1икай кьадач хабар?
Хуравайди мармар къван ян, яр?

Хажалатриз авач кьадар
Фирягь дуьнья хьанва заз михьиз дар
Чанда ава лугьуз тежер гъамар
Вучиз зи дердинкай кьадач хабар?
Хуравайди мармар къван ян, яр?
                15.03.09г


Рецензии
МаншаАллаh...

Мадни зурба агалкьунар хьурай...

Камалдин Ильясов Кашкентви   09.11.2013 18:52     Заявить о нарушении