***

Я зможу все, як би там не було
Хай сльози, біль, навіть страждання
Мені уже давно усе одно
Як маю ціль – дійду без запитання.

Де треба промовчати-я скажу
Не звикла я брехати людям в вічі,
Як треба покарання понесу,
Як треба за віші, готова й двічі.

У мене правило працює лиш одне -
Нічого неможливого не має.
Поки я тут жива і серце моє  б*є
Зроблю я все, хай ворог це не забуває.

Так що іду я гордо до кінця
З словами на устах, що: «я все зможу!»
І не почуєте мого ви каяття
Покаятись я можу тільки Богу.


Рецензии