Тлумачення

Тлумачити любов нажаль нездатна,
Багато не бува її в житті.
На горизонті сподівань вона неадекватна,
І в поведінці девіантній завжди на піднятті.

Вустами зігріваєш слово,
Незважившись його сказать.
Між розумом і серцем змова,
Накладено табу — печать.

Презумпція невинності любові
Переважає і затьмарює бездушність.
От тільки люттю наливається в відмові,
І мимоволі проявляється байдужість.

І тінню зради постає на п'єдесталі,
Тендітністю руйнує все буття.
Та все ж любов, обрамлена в кристалі,
Відблискує найзапашніші відчуття.


Рецензии