Юкрейн ю край

Юкрейн -- плаксивая країна,
Не можеш з себе видушить раба.
Узявши в руки дрюка,
Вселити душу КармелЮка,
І дати волю: і собі і людям;
Свойому народу,
Шо чхав на імпортну свободу,
Бо хоче нашої, своєї…
"Ю край"-- ти плачеш,
Я — сміюсь. Бо, взявши вила,
Волі  обіп"юсь.
     1996р.


Рецензии
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.