Тарасу...

О вірний сину України
Тобі присвячую рядки
І щире слово Батьківщини
Щоб вічно жив ти із людьми.

Твоя душа вита над нами
Хоч тіло спить вже вічним сном
Та у серцях ти завжди з нами
Живеш розбурханим Дніпром.

Твій заповіт ми пам'ятаєм
Твої слова звучать як грім
Такі рядки не забуваєм
Тож ти прийми від нас уклін.


Рецензии