Присвячу ться мам

Яке чудове слово: "Мама!"
Його ти першим кажеш у житті.
І ту любов, яку Вона дарує,
Зумій навіки зберегти.
Бо як вона - ніхто тебе не любить,
Бо як вона - ніхто тебе не жде.
І мама рідна все простить зуміє,
Бо ж кровная дитиночка росте.
Але її сиве волосся,
І дивні зморшки на чолі
Тому, що завжди в хвилюваннях,
Тому, що завжди не у сні.
Вона з молитвою лягає,
Вона з молитвою встає
За тебе, милая дитина.
Її люби, цінуй за це.


Рецензии