п сня серця

З тобою піснею лунає
Биття серця мого.
Нехай горя не знає
І не мучиться воно.

Коли ми вдвох
Про все я забуваю...
Коли удвох
Печалі й горя не знаю...

І тільки серця біль
Ніколи не вщухає...
Воно болить
І все ще пам*ятає.

Були часи і вже нема,
Давно пішли у небуття.
Тепер є ти, тепер є я
І музика нашого життя.


Рецензии