З любов ю до Укра ни

Як можна Україну не любить?..
Хочу у Вас я запитать.
Її небес чисту блакить,
І моря синю гладь.
Її безкрайнії поля, її Карпатські гори;
Який величний в нас Дніпро,
Які чудові доли.
Які красиві в нас міста -
І Львів, і Харків, й Київ...
Співає радісно душа дочок її, синів.
Нам важко зараз жить - я знаю.
Але я вірю, вірте й ви,
Що люди нашой Вкраїни
Житимуть, як ті пани.


Рецензии
Віримо!!! приємно читати вірш українською мовою!!!

Виталий Коновалов   06.11.2013 22:05     Заявить о нарушении
Дякую!!! Дай Боже, аби наша віра справдилася!

Юлия Дыхман   06.11.2013 22:11   Заявить о нарушении