Побажання

Я любим жінкам побажаю кохання,
Але не як сонце, бо сонце пече.
Хай лагідним буде воно, мов світання,
Надійним коханого рідне плече.

Я ще раз жінкам побажаю кохання,
Але не як вітер, бо вітер гуля.
Хай вірність освячує всі сподівання
І рани, нанесені часом, зціля.

Я знову жінкам побажаю кохання,
Але не як зірка, бо зірка згаса.
Даруйте до старості милим зізнання
Відверті і чисті, неначе роса.

Я хочу жінкам побажати любові,
Як небо над нами, бо небо - без меж.
Хай множиться статок, пливуть колискові,
Хай сон не тривожать заграви пожеж.


Рецензии