С вечностью наедине...

Скільки було відчаю,
Туги та жалю,
Як почула відповідь:
-Більше не люблю...

Сяяв мені сонечком
Ясним та палким.
Як же було боляче
Розлучатись з ним.

Наодинці з вічністю
Запитаю знов:
-Як немає вірності,
Нащо та любов?


Рецензии