Приголуб мене...

Приголуб мене. Крильми сизими
Захисти від туманів росяних.
Тихий шепіт нанизуй низкою
На мелодію ніжну осені.

Пригорни мене. Стань опорою
На хисткому містку над прірвою.
Стань долиною поміж горами,
Де б про щастя могла я мріяти.

Обніми мене. Хай за вікнами
Плаче дощ за коханням втраченим.
Присягни мені клятвами вічними,
Що у древніх церквах освячені.

Поцілуй мене. І закрутиться
Цілий світ у танку вибагливім.
В літню спеку дозволь торкнутися
До криниці вустами спраглими.

Покохай мене. Будуть заздрісно
Зорі з неба на нас дивитися.
Дві старенькі матусі з радістю
Будуть Богу за нас молитися.


Рецензии
Очень по-женски: красиво и изящно!

Дина Ши   13.11.2013 02:44     Заявить о нарушении
Большое спасибо, даже не надеялась, что на русскоязычном сайте найдутся читатели, знающие украинский. Приятно вдвойне.

Светлана Помилуйко   13.11.2013 10:35   Заявить о нарушении