Роби те, що хочеш!

Як хочеш зупинити час - спиняй!
Це лиш твоє життя, не інше,
Бо кожеш може все..і не питай,
А просто вір у те, що робиш, більше..

Ми є, існуємо не для страждань,
А для свободи вище всіх висот,
Відкрий у сОбі сонце, просто встань,
Із Богом йди, не буде перешкод.

Я вірю, що у кожного є казка,
Що рано - пізно все ж стає життям,
Нехай не спинить ні одна поразка,
Ми варті сотен щастя телеграм!


Рецензии