***

не вяртайся нiколi. не азiрайся.
калi толькi павернеш галаву - ты знiк.
як знiкаюць мiльены зорак.

не вяртайся нiколi. не азiрайся.
не будзе магчымасцi нацiснуць ручнiк.
каб бегчы, нiхто не пакiне адчыненых створак.

не вяртайся нiколi. не азiрайся.
калi павернеш галаву - ты знiк назаўседы.
як пташка ў клетцы - няма шляху дадому.

спадзяюся, ты меня чуеш.


Рецензии