удвох з тобою

сиділи ми удвох з тобою,
на теплім пляжі біля моря
та раптом грянув дощ..
ті обійняв мене,
мені так добре стало.
ти говорив,як добре тут зі мною
я немогла повірити у це,
тому що було дуже добре,
але це сон,
який мені наснився вчора..


Рецензии