***

Нам не потрібно те лайно,
Що передають по радіо, кіно.
Яке лунає майже звідусіль
І не залишає жодних всім зусиль.

Поганить наше сприйняття.
І ці шалені, кольорові розмаїття.
Весь світ здається нереальним
І все навколишнє стає таким банальним...

© Анастасія Шеліхова


Рецензии