Останнiй крок

Я це зробила. Стрибнувши з розбiгу
До невiдомості, i ковток повiтря
Горло менi роздирає. З розуму
Я не зійшла, тобто, бачиш, витримав

Хтось невідомий, не зупинив мене.
Світла не бачу, голос не чую.
Після падіння вставати важко,
Але потрібно. Я не сумую,

Що не казала тобі раніше.
Дивно, але я не помираю.
І я повторюю знов, тихіше
Останній крок - "Я тебе кохаю".


Рецензии
Гм, совершенно неожиданный поворот... Но весьма интересный!
Творческих успехов!

Алексей Баскаков   14.11.2013 01:55     Заявить о нарушении
спасибо)

Рина Баскакова   14.11.2013 13:13   Заявить о нарушении