Загубилася у листопадi

 Загубилася у листопаді
 З долі твоєї при зорепаді,
 Зірвало вітром - немов покрову
 Листоподібно, падолистово...

 Листосамотньо, листопожовкло
 ЛистозчервОнію, листоізжОвкну
 Все кружляю все листо-листо,
 Та шукаю  своє намисто
 
 З радощів...Де ти, де ти?
 Уподібнилась листозлету
 Та пропала та відлетіла,
 Відкохала. Не плач, мій милий...


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.