О весне

Пролітають дні за днями
Покривається душа слідами
За вікном прийшла весна
 Відкриває літо вона
І пробивається через лід
Ніжних квітів перший цвіт
Життя іде крок за кроком
Бруньки повняться соком
Зацвіли берези у шкільнім садку
 І скресла крига у ставку.
Весняне сонечко по шибці.
Веселі скрізь  співають синиці
Прийшла весна  і всі в турботах
І все це на пташиних нотах
Пролітають дні за днями
Життя покривається слідами


Рецензии