Про себя...

Вже за вікном весна
А я сиджу сама.
 Тобі дзвонити немає сенсу
Ти не чикав цю весну.
Пройшовши поруч не промовиш й слова
А в мене як в дурмані голова.
Чому змінила нас холодна зима
 Чому тепер любов одна?
Ти увісні казав мені кохаю
Ти знай я завжди тебе чекаю.
Чомусь ти моє  серце
Все зміню у цій терці.
Чому твоєї пісні вже не чути
Куди подівся голос твій
Як ти там чи встиг мене забути?


Рецензии