Батькам

Нам залишили тільки спогад,

батьки, які давно в Раю.

Я ж відчуваю й нині подих,

кажу завжди: -Я Вас люблю!

 

Небесне царство вашим душам,

лишили стільки доброти.

Я ж лише снів чекати мушу,

жаль, не відчую теплоти.

 

У моїй згадці ваші очі,

що найрідніші на землі.

І я прохатиму щоночі,

з`явіться хоч на мить мені.


Рецензии