Нусала хадир х1абагьун

Урши рурси хъа бурар,
Цалис ца дигахъуле,
Их хъубеш неш хIунч рукIар,
Нуса цунес хIайгуле.

Хъубеш нешли рузахъу,
ХIалбагьес хIаратува,
Багьнумбера диргуле,
Ралта ахъри битIува.

Урши гIяхIял цайнили,
Руар их яхI бариле,
Амма неш хIунч рукIале,
Кебирхъу дикIрикиле.

Нуса хъули хIинхIале,
Уршилизе мез рукIар,
Инизакан дик1ике,
ХIатI хьунул рурхIарурар

ДикIрикиле аркьяни,
БикибхIале камил заман,
ЦархIил нуса леркьяни,
БукIахъу ихти ай-аман.


Рецензии