Так важко дихати, коли ти поруч

Так важко дихати, коли ти поруч
Малюєш на спині долонею
Це  нібито власноруч
Вірші писати кров’ю

Ці очі,що на проти, я в них дивлюсь
Я бачу в них: «Цього я хочу»
І за хвилину віддаюсь
Цілунками ти мемуари пишеш

По тілу ,ніжно, моєму
Люблю на вухо ти шепочеш
А я шепочучи кричу
Так близько душі і тіла

Не розумію, що вже ближче
До цього ніби не жила
Я чую, як ти дишеш
На серці послання лишала

А потім с їх сама  читала
Злиття двох тіл єднання душ
Я  про кохання не питала
Не говори мені піду

Я все життя тебе  я чекала


Рецензии