Нiби то наречена на хелоуiн укр

***
Ніби то наречена на хелоуін
із очима, що заревані,
кричиш на мене,
кидаєш обручку в обличчя.
Я - такий-собі - нікчема,
на допомогу кличу
всю Богову адміністрацію:
бачите, всрався я
із цією нареченою,
з переляку всрався, рятуйте,
підтримайте чимось,
бо впаду до ніг її,
килимком встелюся.
Лячно мені. Боюся.


Рецензии