Шматочки об йм в

Любить не любить?
Питаєш себе,
До серця прижме,
Розчленує?
Кохання- хвороба,
Не скоро мине,
Кохання мов пекло нуртує,
І ти порятунок шукаєш   
В віршах,
Здається
Ти пишешь
Все гірше,
Сусіди шепочуться
Вже по кутках:
- Вона мов  якась Божевільна!
А ти пишеш вірш,
І шукаєш
Весь час,
Шматочки на шкірі
Обіймів……..
5.11.2013
________________________________________________________
Этот стих мне захотелось написать на родном для меня украинском языке, он називается
" Шматочки обіймів"- " Кусочки обьятий", но сервер упорно печатает  название с ошибкой


Рецензии