Наслаждаюсь...

Я тішуся… Скільки того вже часу,
Залишилось,  зі слів твоїх, мені…
Ніколи я не буду «біомасою»,
І так, як ти,  сидіти у лайні…

Я тішуся, радію, знаю міру,
І не потрібен Рай мені одній…
І в чистоприбраній твоїй квартирі,
Залишиться назавжди він моїм…

Я тішуся, від того, що він є…
Радіє дітям і дарує ласку,
Останнє  слово, там не є твоє…
Не зробиш ти з життя,  щасливу казку…

У Бога, ти мабуть в секретарях…?
Кому вмирати, кому жити, пишеш?
І навіть при зачинених дверях,
Можливо смерть твоя, у спину дише…

Я тішуся, бо зичу  щастя Вам…
Тобі, в найпершу чергу, і кохання…
А Бог, розсудить нас з тобою, «там»…
Де є зупинка,  в кожного, остання….


Рецензии