Закляття

Не продавайте хати, тату.
Вона у нас така крилата:
Ідеш додому із далека –
Над хатою кружля лелека.

Не треба хати продавати.
За хатою почала мати,
Коли білила стовбур груші.
Там спогадом лікую душу.

Не продавайте, тату, хати:
Вона співуча, наче мати.
І страха, і вітри на згір’ї
Її пісні співають милі.

А продасте – кому співати?
Не продавайте, тату, хати!


Рецензии