Лише один...

ніколи не знаєш, з ким доля зведе назавжди,
щоб з кимось зустрітись буває й життя замало,
так рідко трапляються щирі, відверті, справжні,
і раз у житті – той, кого ми звемо ідеалом.

зовсім не відомо, хто буде з тобою поруч,
хто буде кохати, щодня дарувати квіти,
а хто стане морем, в якому навік потонеш,
хто змусить, на мить лиш з’явившись, безмежно радіти.


десятки людей зустрічаємо ми щоденно,
і з них залишається декілька тих, що треба.

десятки людей, з ким життя чорнобіле-буденне
і тільки один, може душу здійняти до неба.


Рецензии
Дуже гарно :) Дякую. /Тронуло! Дальнейших успехов тебе.

Хмеленко Сергей Петрович   09.11.2013 01:57     Заявить о нарушении
Спасибо Вам большое, мне очень приятно!=)

Аврора Бориэл   10.11.2013 01:04   Заявить о нарушении