***

Я не перестану любит,               
Дивитись в твої очі,
Та думати про те, що,
Ніколи не зможу розповісти.
Я перебирав твоє волосся,
Тримав руки твої тїєї ночі.
Зоряне світло на двох,
Тим би небом гуляти піти.
Та мить вона така коротка,
І шкода шо така вона одна.
Тримати її у серці вічно зможу.
Мрія моя,світла та крихка.


Рецензии