без зупину

У тому краю,там де немає тебе,
Дощ зі снігопадом йде.
У тій прірві, там де я без тебе,
Немає у сонці потреби.
Там де ти залишила знаки,
На снігу я прокинусь зранку.
Там де ти дощем пройшла холодним,
Буду я з буквами на листі одиноким.
Там де ми кохаємо один одного,
Засинаємо під променями світла тусклого.
Вночі ти залишиш мені сліди на спині,
Ми будемо з тобою мріяти без зупину.


Рецензии