Ние обичаме

Аз чувствам твоята ръка,
И нашата любов, както река,
Бяга натам, където щастие,
Където няма скръб, нещастие,
И вълни връща пак и пак назад.

Ти чувстваш моята ръка,
И ние освобождаваме така
Любов, който тъй искала тревога,
Но ние обичаме, и аз не мога
Да върна вълни... Никога!


Рецензии