Журба

                ЖУРБА

                Журби нема в моєму серці,
                Пролетіли літа молоді,
                А душа моя вічно співає,
                Відлунали пісні голосні.
                Пролетіли роки дуже швидко,
                Діти виросли, онуки ростуть.
                Посивіло волосся так рано,
                За літами не буду тужить.
                Не погасне вогонь в мому серці,
                Не зів'яне любов, лиш краса.
                Буду жити, творити, любити,
                Щей онуків навчатиму жити.
                Щоб росли вони ніби у казці,
                Щоб зростали у мирі та ласці.
                Шанували батьків у житті,
                Та творили добро на землі.
               


Рецензии
Стих прекрасен!!! Спасибо, Галина!
Чувствуется, что огонь в Вашем сердце не угасает...
Счастья Вам и благополучия! Искренне,

Анастасия Арвада   06.06.2016 22:34     Заявить о нарушении
Спасибо большое за отзывы.Дай Бог Вам крепкого здоровья.

Галина Полищук Ярмульская   07.06.2016 21:04   Заявить о нарушении
На это произведение написано 11 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.