Береза

                БЕРЕЗА

                Росте одинока у полі береза,
                Низенько вклонилась від вітру вона,
                А поле, як море широке синіє,
                Хліби колосяться навіки й віки.
                О, земле родюча, як рідна матуся,
                Країну годуєш ти, рідних дітей.
                О земле, матусю, ти житниця наша,
                Ти нас зігріваєш любов'ю й теплом.
                А ми - українці, то всі твої діти,
                Вклоняємось низько перед хлібом святим.
                Печем короваї, смачні - запашнії,
                Гостинно зустрінем привітних гостей.
                Бо ми ж українці всього цього варті,
                Шануймося, будьмо, співаймо пісень.


Рецензии
Мудро! Жизненно! Скорее бы уже Украина пела песни, растила хлеб и процветала!
Мира и Добра! С теплом, Лидия!

Лидия Ежель   29.10.2014 06:41     Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.