Антидепресивне

Коли падають стелі та стели,
П’єдестали руйнуються й мури,
Битим склом постіль випадок стелить,
Серце точить туманна зажура,

Рідина застигає у венах,
Кожен крок уперед — крок із даху,
І здається останньою сцена —
З нетерпінням спокутня жде плаха.

Я тікаю з пекельного міста.
Розбавляючи звичну палітру,
Обіймаюсь зі степом барвистим,
З навіженим цілуюся вітром.

Підставляюсь очищенню зливи,
Розпластавшись неначе на хвилях,
Серед трав. Запальна і мінлива
Зі стихії сплітаюсь всесиллям.


Рецензии